Menu

Lingua Jura vertelt

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we soms erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

In 2019, we celebrate our very own #10YearChallenge

In 2019, we celebrate our very own #10YearChallenge at #LinguaJura!

Each month we will reveal one of the #10 values of LinguaJura! Stay tuned!

Office Team
2019 Lingua Jura 10 years - ready to help you

In september 2019 kan Lingua Jura 10 kaarsjes uitblazen. In januari dit jaar is het al 1 jaar geleden dat het nieuwe kantoor in Waregem werd opgestart. Een verhuis van materiaal maar ook een wijziging van de officiële documenten, vereist dan wel enige aandacht.

Office Vertalen
De Warmste Week - Translating for Life - Music for Life

Onze actie voor De Warmste Week is afgelopen. Translating for Life bracht een mooi bedrag op voor het goede doel. Mét trots en de cheque op zak ten voordele van het MiraLouise Fonds reden Evelyne en haar twee zonen woensdag naar Wachtebeke.

Office Team Vertalen
Charity ** Buona causa ** Bonne cause ** Goed doel

December "feestmaand", kadootjes geven en krijgen. Misschien bent u nog op zoek naar een goed doel maar weet u niet welk goed doel te steunen?

Lingua Jura geeft u graag 2 tips in deze feestmaand, lees snel verder...

Office Team
Vacature in de kijker

Lingua Jura schrijft een vacature uit voor een meertalig Office Manager (m/v).

Als meertalig office manager maak je deel uit van een klein team, je bent de spil tussen onze klanten n onze freelance vertalers/juristen.

Je analyseert de opdracht en contacteert de geschikte vertaler voor de job, je volgt de projecten nauwgezet op en verwerkt alles administratief in ons CRM pakket.

Juridisch Office Team Vertalen
Stop! Spreekt u Frans? Bovenaan rechts kunt u het aangeven…

Het Frans is veruit de meest gesproken Gallo-Romaanse taal. Het behoort daarbuiten tot de grotere groep van de Romaanse talen, die alle uit het Latijn zijn voortgekomen. Het Frans is van oudsher inheems in West-Europa, maar wordt als officiële taal in tientallen landen wereldwijd gesproken.

Office Team Vertalen
Lingua Jura steunt goede doelen !

U maakt ons blij door een gift te doen aan één van deze goede doelen, die wij zelf hebben gekozen en steunen. Via een facebookoproep stelden wij de vraag aan onze contacten en relaties of zij een goed doel kenden die wij konden steunen naar aanleiding van onze openingsreceptie. Hieruit volgden het MiraLouise Fonds en het KiCa Fund.

Office Team
Ondernemen en juridisch vertalen in Waregem

Vanaf begin dit jaar kleurt het raam van het gelijkvloerse appartement in de residentie ’t Leeuwke aan het rond punt in de Leeuwkestraat in Waregem, rood en blauw. De kleuren van het logo van LINGUA JURA.

Office Team
Nieuw kleedje voor linguajura.be

Op een dag is het dringend tijd voor een nieuwe website; zeker na onze opening op een nieuwe locatie, uitbreiding van medewerkers, zoektocht naar medewerkers, verouderd design enz.
Wij keken uit naar een opgefriste website die voor ons gemakkelijk aanpasbaar is, die goed vindbaar en responsive is.

Office Vertalen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2019 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér