Menu

Lingua Jura vertelt

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we soms erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

2019 Lingua Jura 10 years - ready to help you

In september 2019 kan Lingua Jura 10 kaarsjes uitblazen. In januari dit jaar is het al 1 jaar geleden dat het nieuwe kantoor in Waregem werd opgestart. Een verhuis van materiaal maar ook een wijziging van de officiële documenten, vereist dan wel enige aandacht.

Office Vertalen
De Warmste Week - Translating for Life - Music for Life

Onze actie voor De Warmste Week is afgelopen. Translating for Life bracht een mooi bedrag op voor het goede doel. Mét trots en de cheque op zak ten voordele van het MiraLouise Fonds reden Evelyne en haar twee zonen woensdag naar Wachtebeke.

Office Team Vertalen
Vacature in de kijker

Lingua Jura schrijft een vacature uit voor een meertalig Office Manager (m/v).

Als meertalig office manager maak je deel uit van een klein team, je bent de spil tussen onze klanten n onze freelance vertalers/juristen.

Je analyseert de opdracht en contacteert de geschikte vertaler voor de job, je volgt de projecten nauwgezet op en verwerkt alles administratief in ons CRM pakket.

Juridisch Office Team Vertalen
Stop! Spreekt u Frans? Bovenaan rechts kunt u het aangeven…

Het Frans is veruit de meest gesproken Gallo-Romaanse taal. Het behoort daarbuiten tot de grotere groep van de Romaanse talen, die alle uit het Latijn zijn voortgekomen. Het Frans is van oudsher inheems in West-Europa, maar wordt als officiële taal in tientallen landen wereldwijd gesproken.

Office Team Vertalen
Meimaand = GDPR-maand

Bent u GDPR-ready ? Ondertussen zijn al veel bedrijven begonnen of al klaar met het aanpassen van de algemene voorwaarden, het in orde brengen van de Privacy Policy, ... en dit om in regel te zijn met de privacywetgeving die in werking treedt op 25 mei 2018. Geen paniek als u nog documenten dient te vertalen voor uw website, interne communicatie, voor uw klanten. Lingua Jura kan u hierbij helpen !

Juridisch Vertalen Wetgeving
Nieuw kleedje voor linguajura.be

Op een dag is het dringend tijd voor een nieuwe website; zeker na onze opening op een nieuwe locatie, uitbreiding van medewerkers, zoektocht naar medewerkers, verouderd design enz.
Wij keken uit naar een opgefriste website die voor ons gemakkelijk aanpasbaar is, die goed vindbaar en responsive is.

Office Vertalen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2019 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér