Menu

LINGUA JURA

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

LINGUA JURA biedt vanaf heden een online klantenplatform aan

Lingua Jura staat op digitaal vlak niet stil: eerder dit jaar werden op de website enkele veranderingen doorgevoerd. Daarnaast kunt u de website nu ook in onze derde landstaal raadplegen. Wij streven bij Lingua Jura steeds naar een optimale dienstverlening, ook digitalisering hoort daar bij. Om het jaar mooi af te sluiten, kunnen wij met trots aankondigen dat wij vanaf heden ook een klantenplatform aanbieden.

Juridisch Team Vertalen
Maak kennis met Evelyne

Lingua Jura werd in september 2009 opgericht door Evelyne Desmet. Onder het motto « All we translate is legal » zorgt ze met haar bedrijf Lingua Jura, sinds 2018 gevestigd in Waregem, voor juridische vertalingen van de bovenste plank. Benieuwd om Evelyne beter te leren kennen? Lees hieronder dan zeker verder!

Juridisch Office Team Vertalen
Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling?

In opvolging van de voorstelling van onze diensten en diverse soorten vertalingen, lichten wij graag het verschil tussen gelegaliseerde en geapostilleerde vertalingen toe. Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling dan precies?

Juridisch Vertalen Wetgeving
De diensten van Lingua Jura

Lingua Jura doet meer dan juridische documenten correct vertalen alleen. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen doen!

Juridisch Vertalen
De werktalen van Lingua Jura

Lingua Jura biedt juridische vertalingen aan van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Op speciaal verzoek kunnen wij zorg dragen voor occasioneel vertaalwerk van/naar andere talen.

Juridisch Vertalen Wetgeving

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2021 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér