Menu

Lingua Jura vertelt

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we soms erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

LINGUA JURA biedt vanaf heden een online klantenplatform aan

Lingua Jura staat op digitaal vlak niet stil: eerder dit jaar werden op de website enkele veranderingen doorgevoerd. Daarnaast kunt u de website nu ook in onze derde landstaal raadplegen. Wij streven bij Lingua Jura steeds naar een optimale dienstverlening, ook digitalisering hoort daar bij. Om het jaar mooi af te sluiten, kunnen wij met trots aankondigen dat wij vanaf heden ook een klantenplatform aanbieden.

Juridisch Team Vertalen
Juridisch vertaalwerk nodig vóór het einde van het jaar?

Ondertussen zijn we december en nadert ook de eindejaarsperiode met rasse schreden. Velen van jullie zullen deze maand waarschijnlijk een paar dagen vakantie gepland hebben. Vooraleer we helemaal in feest- en vakantiestemming zijn, kan Lingua Jura nog heel wat juridisch vertaalwerk voor u verzorgen.

Office Team Vertalen
Happy Thanksgiving!

Als juridisch vertaalbureau met klanten wereldwijd, kan LinguaJura niet voorbij Thanksgiving gaan, een feestdag die gevierd wordt in de Verenigde Staten, Canada en andere buurlanden.

Office Team Vertalen
Ondernemers zijn echte flandriens

De Dag van de Ondernemer wordt georganiseerd naar aanleiding van de Global Entrepreneurship Week', een wereldwijde campagne om ondernemerschap te promoten.

Juridisch Office Vertalen
Hoe kan Lingua Jura u ondersteunen bij uw bedrijfsoverdracht?

Deze week vindt de Week van de Bedrijfsoverdracht in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië plaats.

Juridisch Vertalen
Lingua Jura zoekt een Translation Project Manager (M/V)

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een pittige ‘Translation Project Manager’ om onze verdere groeiprognoses zéér kwalitatief te ondersteunen.

Juridisch Office Team Vertalen
Maak kennis met Evelyne

Lingua Jura werd in september 2009 opgericht door Evelyne Desmet. Onder het motto « All we translate is legal » zorgt ze met haar bedrijf Lingua Jura, sinds 2018 gevestigd in Waregem, voor juridische vertalingen van de bovenste plank. Benieuwd om Evelyne beter te leren kennen? Lees hieronder dan zeker verder!

Juridisch Office Team Vertalen
Het nieuwe Argus boek vertelt ook over Lingua Jura!

“Door de uitbreiding van ons team kunnen we onze klanten nog meer continuïteit en topkwaliteit bieden voor hun juridische vertalingen.”

Team Vertalen
Goedkope vertalingen kunnen duurder uitvallen dan gedacht!

Vaak is een goedkope oplossing het aantrekkelijkst voor vele ondernemers. Ondanks een lage prijs wordt toch de hoogste kwaliteit verwacht. Helaas kan in de praktijk een vertaling aan de allerlaagste prijs een koude douche betekenen.

Juridisch Vertalen
Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling?

In opvolging van de voorstelling van onze diensten en diverse soorten vertalingen, lichten wij graag het verschil tussen gelegaliseerde en geapostilleerde vertalingen toe. Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling dan precies?

Juridisch Vertalen Wetgeving
Wat is het verschil tussen een gewone en een beëdigde vertaling?

Het verschil ligt dus niet in de kwaliteit of de inhoud van de juridische vertalingen, maar wel in het officieel karakter.

Juridisch Team Vertalen Wetgeving
Maak kennis met Sofie!

Sofie werkt sinds 1 april 2019 bij Lingua Jura. Als translations project manager staat ze jullie met veel plezier bij om jullie verder te helpen! Leer Sofie hieronder beter kennen op basis van haar ervaringen.

Office Team Vertalen
Website Lingua Jura in een nieuw kleedje

Office Vertalen
Meer service, meer talen, meer Duits!

Wij bij Lingua Jura zitten niet stil en zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Office Vertalen
De diensten van Lingua Jura

Lingua Jura doet meer dan juridische documenten correct vertalen alleen. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen doen!

Juridisch Vertalen
De werktalen van Lingua Jura

Lingua Jura biedt juridische vertalingen aan van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Op speciaal verzoek kunnen wij zorg dragen voor occasioneel vertaalwerk van/naar andere talen.

Juridisch Vertalen Wetgeving
Bent u het Duitse vertaaltalent dat wij zoeken?

Wegens continue groei is Lingua Jura op zoek naar bijkomende freelance juristen-vertalers om te beantwoorden aan de toenemende vraag tot juridische vertaalopdrachten.

Office Team Vertalen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2020 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér