Menu

Lingua Jura vertelt

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we soms erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

Maak kennis met Evelyne

Lingua Jura werd in september 2009 opgericht door Evelyne Desmet. Onder het motto « All we translate is legal » zorgt ze met haar bedrijf Lingua Jura, sinds 2018 gevestigd in Waregem, voor juridische vertalingen van de bovenste plank. Benieuwd om Evelyne beter te leren kennen? Lees hieronder dan zeker verder!

Juridisch Office Team Vertalen
Nationale feestdag 21 juli 2020

Dinsdag 21 juli a.s. is het de Nationale Feestdag van België. Tijd om even te ontspannen, net datgene te doen waar je al zo lang tijd voor wil vrij maken, of zelfs een feestje in je bubbel te geven!

Juridisch Office Vertalen
Reizen, pure vakantie of zakendoen?

Gaat u jaarlijks op vakantie naar het buitenland of wordt het dit jaar dan toch maar een ‘staycation’? De meningen zijn verdeeld. Sommigen onder ons kijken al een jaar lang uit naar hun jaarlijkse tripje en beslissen om ook dit jaar hoe dan ook hun koffers te pakken.

Juridisch Office Team Vertalen
Maak kennis met Magelien

Begin januari 2020 maakte Magelien samen met het nieuwe jaar haar entree bij Lingua Jura. Dit maakt haar de nieuwste en jongste werkneemster van dit juridische vertaalkantoor. Lees hieronder verder als je meer te weten wilt komen over Magelien, translations project manager bij Lingua Jura.

Juridisch Office Team Vertalen
Het nieuwe Argus boek vertelt ook over Lingua Jura!

“Door de uitbreiding van ons team kunnen we onze klanten nog meer continuïteit en topkwaliteit bieden voor hun juridische vertalingen.”

Team Vertalen
Goedkope vertalingen kunnen duurder uitvallen dan gedacht!

Vaak is een goedkope oplossing het aantrekkelijkst voor vele ondernemers. Ondanks een lage prijs wordt toch de hoogste kwaliteit verwacht. Helaas kan in de praktijk een vertaling aan de allerlaagste prijs een koude douche betekenen.

Juridisch Vertalen
Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling?

In opvolging van de voorstelling van onze diensten en diverse soorten vertalingen, lichten wij graag het verschil tussen gelegaliseerde en geapostilleerde vertalingen toe. Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling dan precies?

Juridisch Vertalen Wetgeving
Wat is het verschil tussen een gewone en een beëdigde vertaling?

Het verschil ligt dus niet in de kwaliteit of de inhoud van de juridische vertalingen, maar wel in het officieel karakter.

Juridisch Team Vertalen Wetgeving
Maak kennis met Sofie!

Sofie werkt sinds 1 april 2019 bij Lingua Jura. Als translations project manager staat ze jullie met veel plezier bij om jullie verder te helpen! Leer Sofie hieronder beter kennen op basis van haar ervaringen.

Office Team Vertalen
De diensten van Lingua Jura

Lingua Jura doet meer dan juridische documenten correct vertalen alleen. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen doen!

Juridisch Vertalen
De werktalen van Lingua Jura

Lingua Jura biedt juridische vertalingen aan van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Op speciaal verzoek kunnen wij zorg dragen voor occasioneel vertaalwerk van/naar andere talen.

Juridisch Vertalen Wetgeving
Lingua Jura helpt landsgrenzen overschrijden voor het Internationaal Ondernemen.

Juridisch Vertalen Wetgeving
Thank You For Choosing Lingua Jura

In nasleep van #Thanksgiving vorige week, wil #TeamLinguaJura graag al haar klanten bedanken voor hun vertrouwen door steeds opnieuw voor Lingua Jura te kiezen als hun partner bij uitstek voor de vertaling van hun vertrouwelijke juridische documenten, al dan niet beëdigd en/of gelegaliseerd.

Office Team Vertalen
Translating For Life

Sinds de opening van het nieuwe kantoor in Waregem in januari 2018 steunt Lingua Jura, naast KickCancer Belgium, het MiraLouise Fonds.

Juridisch Office Team Vertalen
Halloween: Je kledij binnenstebuiten dragen en achteruitlopen, of toch maar die pompoen uithollen?

Juridisch Vertalen
Lingua Jura kan u ondersteunen bij uw bedrijfsoverdracht!

Wist je dat het deze week de Week van de Bedrijfsoverdracht is? Elk jaar vindt de Week van de Bedrijfsoverdracht namelijk plaats in de week vóór de herfstvakantie.

Juridisch Vertalen Wetgeving
26 september: Europese Dag van de Talen

Juridisch Vertalen Wetgeving
Value 6: We Strive For The Highest Quality

Office Team Vertalen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2020 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér