Menu

Lingua Jura vertelt

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we soms erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

Vacature in de kijker

Lingua Jura schrijft een vacature uit voor een meertalig Office Manager (m/v).

Als meertalig office manager maak je deel uit van een klein team, je bent de spil tussen onze klanten n onze freelance vertalers/juristen.

Je analyseert de opdracht en contacteert de geschikte vertaler voor de job, je volgt de projecten nauwgezet op en verwerkt alles administratief in ons CRM pakket.

Juridisch Office Team Vertalen
Laat Lingua Jura een puzzelstukje zijn bij uw bedrijfsoverdracht!

De Week van de Bedrijfsoverdracht vindt elk jaar plaats in de week voor de herfstvakantie. Dit jaar loopt deze week van 22 tot 26 oktober.

Juridisch Vertalen Wetgeving
Stop! Spreekt u Frans? Bovenaan rechts kunt u het aangeven…

Het Frans is veruit de meest gesproken Gallo-Romaanse taal. Het behoort daarbuiten tot de grotere groep van de Romaanse talen, die alle uit het Latijn zijn voortgekomen. Het Frans is van oudsher inheems in West-Europa, maar wordt als officiële taal in tientallen landen wereldwijd gesproken.

Office Team Vertalen
Lingua Jura ist momentan auf der Suche nach zusätzlichen Juristen-Übersetzern

Lingua Jura ist momentan auf der Suche nach zusätzlichen Juristen-Übersetzern, um der wachsenden Zahl der juristischen Übersetzungsaufträge gerecht zu werden.

Office Team Vertalen
Hello herfst: het waait, het regent en het rijmt nergens op.

Na een mooie zomer, een rustige herfstperiode? #TeamLinguaJura hoopt er alvast op! Ons werk is een werk door de seizoenen heen. Een vertaling nodig voor u of uw klant? Lingua Jura helpt u graag verder, ook als de blaadjes van de bomen vallen.

Juridisch Team Vertalen
Zaakvoerster Lingua Jura volgt de juridische actualiteit op de voet

De federale Ministerraad keurde onlangs het voorontwerp van een nieuw Wetboek van vennootschappen en verenigingen goed. De hervorming zal een impact hebben op elke vennootschap.
Men streeft naar vereenvoudiging, flexibilisering en vernieuwing.

Juridisch Vertalen Wetgeving
Meimaand = GDPR-maand

Bent u GDPR-ready ? Ondertussen zijn al veel bedrijven begonnen of al klaar met het aanpassen van de algemene voorwaarden, het in orde brengen van de Privacy Policy, ... en dit om in regel te zijn met de privacywetgeving die in werking treedt op 25 mei 2018. Geen paniek als u nog documenten dient te vertalen voor uw website, interne communicatie, voor uw klanten. Lingua Jura kan u hierbij helpen !

Juridisch Vertalen Wetgeving
Lingua Jura steunt goede doelen !

U maakt ons blij door een gift te doen aan één van deze goede doelen, die wij zelf hebben gekozen en steunen. Via een facebookoproep stelden wij de vraag aan onze contacten en relaties of zij een goed doel kenden die wij konden steunen naar aanleiding van onze openingsreceptie. Hieruit volgden het MiraLouise Fonds en het KiCa Fund.

Office Team
Ondernemen en juridisch vertalen in Waregem

Vanaf begin dit jaar kleurt het raam van het gelijkvloerse appartement in de residentie ’t Leeuwke aan het rond punt in de Leeuwkestraat in Waregem, rood en blauw. De kleuren van het logo van LINGUA JURA.

Office Team
Nieuw kleedje voor linguajura.be

Op een dag is het dringend tijd voor een nieuwe website; zeker na onze opening op een nieuwe locatie, uitbreiding van medewerkers, zoektocht naar medewerkers, verouderd design enz.
Wij keken uit naar een opgefriste website die voor ons gemakkelijk aanpasbaar is, die goed vindbaar en responsive is.

Office Vertalen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2018 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér