Menu

Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Voornaam (*) Familienaam (*) E-mailadres (*)


Door de knop “INSCHRIJVEN” aan te klikken, geeft u uw toestemming voor verwerking van uw persoonsgegevens door Empress Development BV, handelend onder de handelsnaam “Lingua Jura” (Leeuwkestraat 1 bus 01, 8790 Waregem), verwerkingsverantwoordelijke, voor volgende doeleinden: (i) communiceren met u; (ii) uitvoeren van klanten- en prospectenbeheer; (iii) uitvoeren van (markt-) onderzoek en analyse; en (iv) verstrekken van marketinginformatie, inclusief direct marketing langs elektronische weg, zoals het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen voor events.

U hebt te allen tijde het recht uw toestemming in te trekken. Deze intrekking heeft geen invloed op de rechtsgeldigheid van de verwerking vóór het intrekken van uw toestemming. U hebt ook het recht om kosteloos en te allen tijde bezwaar te maken tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing. U hebt het recht toegang tot en rectificatie en wissing van uw persoonsgegevens te vragen of beperking van de verwerking of bezwaar te maken tegen de verwerking. U hebt ook recht op gegevensoverdraagbaarheid en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. Om uw marketingreferenties te wijzigen of uw rechten uit te oefenen, vragen wij u een e-mail te sturen naar legal@linguajura.be.

Meer details aangaande uw rechten en de wijze waarop wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en meedelen, is terug te vinden in ons volledig Privacybeleid.
© 2021 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér