Menu

Ontvang een zeer correcte prijs voor de vertaling van uw juridische documenten

Via onderstaand offerteformulier kunt u gratis de prijs opvragen voor de vertalingen van uw juridische documenten. U kan rekenen op een strikt vertrouwelijke behandeling van de toegestuurde documenten en ontvangt snel een gepersonaliseerde offerte voor uw juridisch vertaalproject via e-mail.


Contactgegevens
Voornaam (*) Familienaam (*) Bedrijf BTW E-mailadres (*) Telefoon (*) Straat + nr (*) Postcode (*) Gemeente (*)
Projectgegevens
Gewenste dienst (*)
Brontaal (*)
Doeltaal (*) Indien meer dan één doeltaal, gelieve onderaan bij de opmerkingen te vermelden.
Deadline

Bron- en referentiedocumenten (*)

U kan ons de te vertalen/reviseren documenten doorsturen.
Eventuele referentiedocumenten kan u ons op het ogenblik van bevestiging doorsturen.

PDF / DOC / DOCX / TXT, maximum 5 MB per bestand
Grotere bestanden stuurt u gratis via wetransfer.com naar legal@linguajura.be.


+ Nog een bestand toevoegen

Hoe heeft u ons gevonden? (*) Heeft u nog bepaalde vragen of opmerkingen?


Door te klikken op de knop ‘VERSTUUR EN ONTVANG EEN OFFERTE’ onderaan, geeft u uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens door Empress Development BV, handelend onder de handelsnaam “Lingua Jura” (Leeuwkestraat 1 bus 01, 8790 Waregem), verwerkingsverantwoordelijke, voor volgende doeleinden: (i) communiceren met u; (ii) uitvoeren van klanten- en prospectenbeheer; en (iii) uitvoeren van (markt-) onderzoek en analyse.U hebt te allen tijde het recht uw toestemming in te trekken. Deze intrekking heeft geen invloed op de rechtsgeldigheid van de verwerking vóór het intrekken van uw toestemming. U hebt ook het recht om kosteloos en te allen tijde bezwaar te maken tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing. U hebt het recht toegang tot en rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens te vragen of beperking van de verwerking of bezwaar te maken tegen de verwerking. U hebt ook recht op gegevensoverdraagbaarheid en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. Om uw marketingreferenties te wijzigen of uw rechten uit te oefenen, vragen wij u een e-mail te sturen naar legal@linguajura.be.

Meer details aangaande uw rechten en de wijze waarop wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en meedelen, is terug te vinden in ons volledig Privacybeleid.
© 2021 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér