Menu

LINGUA JURA

Onze focus ligt op juridische vertalingen en daar gaan we erg ver in. Zijn er wijzigingen aan procedures of regelgevingen die betrekking hebben op onze diensten? Dan informeren wij onze klanten via korte blogs.

Meer over ons


Onderwerpen

Is uw klokkenluiderspolicy al klaar?

Indien u minstens 50 werknemers tewerkstelt, gelden voor uw bedrijf vanaf 17 december 2023 nieuwe regels waar uw interne meldregeling voor vermoedens van misstanden aan moet voldoen.

Juridisch Vertalen Wetgeving
Maak kennis met Evelyne

Lingua Jura werd in september 2009 opgericht door Evelyne Desmet. Onder het motto « All we translate is legal » zorgt ze met haar bedrijf Lingua Jura, sinds 2018 gevestigd in Waregem, voor juridische vertalingen van de bovenste plank. Benieuwd om Evelyne beter te leren kennen? Lees hieronder dan zeker verder!

Juridisch Office Team Vertalen
Maak kennis met Lies

Lies werkt sinds eind april 2021 bij Lingua Jura. Als translation project manager staat ze jullie met veel plezier bij om jullie verder te helpen! Lees hieronder verder om Lies beter te leren kennen.

Office Team Vertalen
Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling?

In opvolging van de voorstelling van onze diensten en diverse soorten vertalingen, lichten wij graag het verschil tussen gelegaliseerde en geapostilleerde vertalingen toe. Wat is het verschil tussen een gelegaliseerde en een geapostilleerde vertaling dan precies?

Juridisch Vertalen Wetgeving
De diensten van Lingua Jura

Lingua Jura doet meer dan juridische documenten correct vertalen alleen. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen doen!

Juridisch Vertalen
De werktalen van Lingua Jura

Lingua Jura biedt juridische vertalingen aan van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Op speciaal verzoek kunnen wij zorg dragen voor occasioneel vertaalwerk van/naar andere talen.

Juridisch Vertalen Wetgeving

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

© 2024 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér