Menu

Maak deel uit van ons team

Freelance jurist-vertaler

Lingua Jura is momenteel op zoek naar bijkomende freelance juristen-vertalers om te beantwoorden aan het groeiende aantal juridische vertaalopdrachten.

Basisvereiste is een afgeronde juridische studie op universitair niveau (master of licentiaat) aangevuld met een talenopleiding, dan wel equivalent door ervaring.

Verder is het belangrijk dat je complexe juridische teksten vanuit het Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans of het Portugees naar het Nederlands dan wel naar één van onze andere werktalen kunt vertalen.

Paralegal project manager

Lingua Jura schrijft ook deze vacature uit voor een paralegal project manager (m/v). Als paralegal project manager maak je deel uit van een klein team, je verzorgt de intake en de uitvoering van vertaal- en legalisatieopdrachten van onze klanten. Hier kan je de skills van accountmanagement toepassen.

Bekijk de vacature van 'paralegal project manager'

Interesse ?

Laat het ons weten! Bezorg ons je CV met motivatie en talencombinaties (voor de job als freelance vertaler) naar legal@linguajura.be. Wij nemen vervolgens contact op.

Solliciteer meteen

Stuur uw CV met motivatie en talencombinatie naar

legal@linguajura.be

© 2018 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér