Menu

Juridische vertaling van uw overeenkomst: een betrouwbare zaak

Voor de juridische vertaling van uw overeenkomst kan u bij Lingua Jura terecht. Wij gebruiken de correcte juridische terminologie, enerzijds uit de toepasselijke wetgeving en anderzijds uit de eventueel aangeleverde referentiedocumenten. Bovendien respecteren wij het gebruik van de gedefinieerde termen, worden deze consistent vertaald en gebruikt doorheen de volledige juridische vertaling en houden wij rekening met uw eventuele voorkeur voor een welbepaalde terminologie. Meer over ons

100% discretie bij het juridisch vertalen van uw overeenkomsten

Net zoals men dat van u als advocaat, notaris of legal counsel verwacht, moet u een beroep kunnen doen op een betrouwbare juridische vertaalpartner. Juridische vertalingen van overeenkomsten die juridisch correct en binnen de afgesproken deadline worden uitgevoerd, zijn hierbij essentieel.

De overeenkomsten die u aan Lingua Jura toevertrouwt bevatten vaak gevoelige en vertrouwelijke informatie. Wat u aan Lingua Jura toevertrouwt, blijft een zaak tussen Lingua Jura en u. Vertrouwelijkheid is essentieel voor Lingua Jura en om dit kracht bij te zetten hebben al onze juristen/vertalers een geheimhoudings- en vertrouwelijkheidsovereenkomst ondertekend. Indien u dat wenst, kunnen wij een afzonderlijke, bijkomende geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen in het kader van een specifieke juridische vertaalopdracht.

Overeenkomsten juridisch correct laten vertalen van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees….

De juristen/vertalers van Lingua Jura vertalen uw overeenkomsten juridisch correct van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Op speciaal verzoek kunnen wij zorg dragen voor occasioneel vertaalwerk van/naar andere talen.

Laat uw overeenkomsten juridisch correct vertalen

Mail ons uw opdracht en bestanden

© 2019 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér