Menu

Graag snel een heldere en correcte offerte?
Stuur ons uw bestanden

Waarom kiezen voor Lingua Jura ?
Kennis, flexibiliteit én vooral confidentialiteit

  • Voor en door juristen ;
  • Beschikbaar 7d/7 ;
  • Hoogste kwaliteitsgarantie door dubbele controle ;
  • Respecteren van de overeengekomen deadlines ;
  • Confidentialiteit ;
  • Single Point Of Contact (SPOC).

Voor en door juristen
Uitermate gespecialiseerd juridisch vertaalbureau

Lingua Jura levert juridische vertalingen aan advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders en legal counsels van bedrijven wereldwijd.

Uw juridische documenten worden uitsluitend vertaald door juristen/vertalers die een gedegen talenopleiding hebben genoten en waarvan de meeste een aantal jaren ervaring aan de balie (in gerenommeerde advocatenkantoren) of in het notariaat hebben. Onze juristen/vertalers genoten praktijkervaring in en buiten de rechtbanken.

Confidentialiteit

De juridische documenten die u aan Lingua Jura toevertrouwt, bevatten vaak gevoelige en vertrouwelijke informatie. Wat u aan Lingua Jura toevertrouwt, blijft een zaak tussen Lingua Jura en u. Vertrouwelijkheid is essentieel voor Lingua Jura en om dit kracht bij te zetten hebben al onze juristen/vertalers een geheimhoudings- en vertrouwelijkheidsovereenkomst ondertekend. Indien u dat wenst, kunnen wij een afzonderlijke, bijkomende geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen in het kader van een specifieke juridische vertaalopdracht.

Meer over ons

© 2021 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BV
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.beAlgemene voorwaardenPrivacybeleidGebruiksvoorwaardenSitemap Quoted: Websites met méér