Menu

Juridisch vertaalbureau Waregem

Lingua Jura is hét juridisch vertaalbureau in Waregem, dat uitsluitend juridische vertalingen levert aan advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders en legal counsels van bedrijven wereldwijd.

Lingua Jura is een uitermate gespecialiseerd juridisch vertaalbureau waarop u een beroep kan doen voor zowel beëdigde en gelegaliseerde vertalingen als gewone vertalingen van juridische teksten. Op verzoek bieden wij ook legalisaties aan door de Rechtbank van Eerste Aanleg of door Federale Overheidsdiensten, Ambassades en Consulaten.

Confidentieel vertaalbureau in Waregem

Vertrouwelijkheid is essentieel voor Lingua Jura. De juridische documenten die u immers aan Lingua Jura toevertrouwt bevatten vaak gevoelige en vertrouwelijke informatie. Om dit kracht bij te zetten hebben al onze juristen/vertalers een geheimhoudings- en vertrouwelijkheidsovereenkomst ondertekend. Indien u dat wenst, kunnen wij een afzonderlijke, bijkomende geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen in het kader van een specifieke juridische vertaalopdracht.

De hoogste kwaliteitsgarantie in juridische vertalingen

De juridische documenten die u aan Lingua Jura toevertrouwt, worden vertaald door juristen/vertalers die vertrouwd zijn met de materie (zonder dat dergelijk vertaalwerk evenwel enig juridisch advies inhoudt) en worden nagelezen door een native speaker, een extra kwaliteitsgarantie. Bij Lingua Jura wordt elke juridische vertaling bijkomend gecontroleerd door een tweede taalexpert/native speaker. Deze bijkomende controle is inbegrepen in de prijs en biedt uw garantie voor de hoogste kwaliteit in juridische vertalingen.

Op zoek naar een juridisch vertaalbureau in Waregem?

Neem vrijblijvend contact op met Lingua Jura

© 2019 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér