Menu

Vacature voor een paralegal project manager (m/v) bij Lingua Jura

Jobinhoud

Als paralegal project manager ben je de spil tussen onze klanten en onze freelance vertalers/juristen.

Je staat in nauw contact met onze klanten die vertaalopdrachten aanbrengen. Je analyseert de opdracht en contacteert de geschikte vertaler voor de job.

Je volgt de projecten nauwgezet op, zorgt voor een nauwgezette administratieve verwerking in ons CRM pakket en bent steeds waakzaam voor de vele deadlines die behaald moeten worden.

Jouw troeven

Je beschikt over de nodige administratieve, organisatorische werkervaring in een juridische omgeving (advocatuur/notariaat/…). Idealiter koppel je dit aan een juridisch gericht diploma (rechtspraktijk).

Je bent een echte planner en bewaart steeds jouw helikopterview om alle projecten volgens afspraak aan de klant te kunnen bezorgen.

Je communiceert (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van andere talen is een pluspunt.

Ons aanbod

Je komt terecht in een klein team (zaakvoerster en management assistant) waar je het verschil kan maken. We zoeken iemand die, mits de nodige verantwoordelijkheidszin en autonomie, kan uitgroeien tot de rechterhand van de zaakvoerster. We voorzien een aantrekkelijke verloning op basis van jouw kennis en ervaring.

Solliciteren? Stuur ons je cv

Stuur je CV met motivatie naar legal@linguajura.be, plaats tewerkstelling is B-8790 Waregem, Leeuwkestraat 1 bus 01 | linguajura.be

© 2018 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér