Menu

Terug naar overzicht

15/10/2018

Stop! Spreekt u Frans? Bovenaan rechts kunt u het aangeven…

Het Frans is veruit de meest gesproken Gallo-Romaanse taal. Het behoort daarbuiten tot de grotere groep van de Romaanse talen, die alle uit het Latijn zijn voortgekomen. Het Frans is van oudsher inheems in West-Europa, maar wordt als officiële taal in tientallen landen wereldwijd gesproken.

#TeamLinguaJura helpt u ook graag verder in het Frans. Onze zaakvoerster, Evelyne, heeft naast haar Master Rechten ook een Master Romaanse Talen gevolgd aan de Katholieke Universiteit Leuven zodat zij hét aanspreekpunt is voor al uw juridische vertalingen van en naar het Frans.

Wij bezorgen u graag een kostenraming in uw taal en kunnen juridisch correct vertalen van het Frans naar het Nederlands, Engels, Duits Italiaans, Spaans, Portugees of omgekeerd.

Voor veel van onze contacten kan het interessant zijn te weten dat wij ook beëdigde vertalingen kunnen aanleveren, al dan niet gelegaliseerd of voorzien van een apostille.

Neem zeker ook eens de tijd om onze sociale media te volgen: Facebook, LinkedIn, Instagram of meld u aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

All we translate is legal.

#LinguaJura #LegalTranslations #SharingIsCaring© 2019 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér