Menu

Terug naar overzicht

26/04/2018

Lingua Jura steunt goede doelen !

U maakt ons blij door een gift te doen aan één van deze goede doelen, die wij zelf hebben gekozen en steunen. Via een facebookoproep stelden wij de vraag aan onze contacten en relaties of zij een goed doel kenden die wij konden steunen naar aanleiding van onze openingsreceptie. Hieruit volgden het MiraLouise Fonds en het KiCa Fund.

Het MiraLouise Fonds wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte en daardoor aan "Cerebrale Parese" lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie, thuisbegeleiding, kinesitherapie, opvang en begeleiding in buitengewoon onderwijs of gespecialiseerde diensten komen in aanmerking. In eerste instantie wensen de stichters de dienst neonatologie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende te steunen.

Dankzij uw bijdrage kan de dienst neonatologie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende blijven investeren om kinderen optimaal te begeleiden tijdens een moeilijke start!

Het MiraLouise Fonds is sinds 2014 actief en zit onder de Koning Boudewijnstichting.

Steun aan MiraLouise Fonds :
rekening bij de Koning Boudewijn Stichting BE10 0000 0000 0404
mededeling ***014/1130/00044***

KickCancer (KiCa Fund) Zij hebben een missie. Een fantastisch mooie missie. Zij willen alle kinderen met kanker genezen.

Nieuwe behandelingen vinden, bestaande behandelingen verbeteren en kinderkanker voor eens en voor altijd zo ver weg shotten dat ze nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt!

Om die reden financieren zij onderzoek en willen zij bruggen bouwen met de motivatie, de kennis en de inspiratie van alle betrokken personen: van onderzoeker tot dokter, van ouder tot politicus, zonder daarbij de farmaceutische labo’s te vergeten.

Enkel een gezamenlijke inspanning zal ervoor zorgen dat kinderkanker de wereld uit wordt geholpen en dat kinderen sneller en beter genezen.

Steun aan KickCancer :
rekening bij de Koning Boudewijn Stichting BE10 0000 0000 0404
mededeling ***016/1960/00575***

Voor iedere gift vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.© 2019 Lingua Jura (*) ‧ BE 0475.815.583 ‧ RPR Gent, afdeling Kortrijk ‧ Leeuwkestraat 1 bus 01 ‧ 8790 Waregem
(*) Lingua Jura is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Empress Development BVBA
+32 (0)56 60 64 68legal@linguajura.bealgemene voorwaardenprivacybeleidgebruiksvoorwaardensitemap Quoted: Websites met méér